COVID-PASS FRÅN 1 DEC

För attminska smittan har regeringen bestämt att alla som vill gå på stora evenemang måste visa upp ett covid-pass, eller vaccinationsbevis. Det gäller till exempel konserter, teater och sporttävlingar inomhus med fler än 100 personer och för dig som är över 18 år. Alla som tagit två sprutor vaccin kan få ett covid-pass.

Måste alla besökare visa upp vaccinationsbevis? Åldersgräns?
Nej, kravet på vaccinationsbevis gäller personer som är 18 år och äldre. Notera att Träffen Båberg just nu inte har några evenemang för dig som är under 18 år.

Hur kontrolleras det?
Vaccinationspassens QR-kod scannas digitalt i entrén och kan uppvisas i mobil eller utskrivet på papper. I samband med uppvisande av vaccinationspass ska även en giltig legitimation kunna styrkas.

Boom Krasch, lördagen den 13 november kl. 21.00-02.00

 

Äntligen!

Nu kan vi äntligen köra igång med våra Danser (Evenemang) och Buggkurser igen efter den utdragna pandemin.

Klicka på Danser (Evenemang) och Buggkurser för att se alla datum.

Vi hälsar alla hjärtligt välkomna!

 

TRÄFFEN BÅBERG är den självklara träffpunkten för dansglada, mitt i Trestad, med danskvällar där flera av landets bästa och mest kända dansband uppträder.

start

Föreningen Trestads Dansare kör motionsdans här hos oss varje vecka; ett ypperligt tillfälle att träffa andra som gillar att dansa och träna lite extra på de där svängarna som Du kanske inte riktigt fått till ännu, eller bara dansa för att det är kul – och för att komma i form. Vill Du lära Dig att dansa, eller att bli en ännu bättre dansare? Då rekommenderar vi våra danskurser. Vi kör nybörjarkurser på hösten och fortsättningskurser på våren.

Gillar du att göra fynd ska Du ta Dig hit på Träffens loppmarknader. En gång i månaden fylls lokalen och parkeringen med folk och saker! En fröjd för ”sakletare”. Något som också blivit väldigt populärt är våra veteranmarknader – ett perfekt besöksmål för Dig som tycker om bilar, MC, mopeder och roliga prylar.

Lokalen kan hyras ut till andra event, till exempel bröllop, mässor med mera. Kontakta oss.

Välkommen!